Stage lopen bij uitzendbureau SkyHire: een unieke ervaring in de dynamische wereld van de internationale luchtvaart

De luchtvaartindustrie is een wereld vol beweging, verandering en dynamiek. Wie ooit op Schiphol heeft gestaan en de drukte van vertrekkende en arriverende vluchten heeft ervaren, weet dat er achter de schermen een enorme organisatie schuilgaat. Ontdek het zelf als stagiair bij uitzendbureau SkyHire!

Geschatte leestijd: 2 minuten
Uitzendbureau SkyHire, gespecialiseerd in luchthavenpersoneel op Schiphol, biedt nu stageplekken aan voor studenten Juridisch Administratief Dienstverlener, waarbij ze kennis maken met internationale regelgeving, logistieke processen en luchthavenbeveiliging in een diverse en dynamische werkomgeving. Als stagiair bij SkyHire werk je samen met professionals uit verschillende disciplines en duik je diep in de juridische aspecten van de luchtvaart.
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Check de vacatures 👋

Uitzendbureau SkyHire, hét uitzendbureau van luchthavenpersoneel op Schiphol, zet nu haar deuren open voor studenten die de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener volgen en klaar zijn om de uitdaging aan te gaan om kennis te maken met de fascinerende wereld van luchthavenrecruitment.

Ben jij toe aan je volgende uitdaging en kan je niet wachten om aan de slag te gaan op Schiphol? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je: vanaf nu kun je bij ons stage lopen! ✈️

Waarom stage lopen bij uitzendbureau SkyHire?

Gelegen in het hart van de Nederlandse luchtvaartindustrie, is SkyHire niet zomaar een uitzendbureau. We zijn dé specialist op het gebied van werving voor beveiligings- en logistiek personeel voor Schiphol.

Waarom zou een student Juridisch Administratief Dienstverlener hier stage willen lopen? Het antwoord is eenvoudig: SkyHire biedt meer dan een standaard kantoorbaan. Met een jong team doen we waar we goed in zijn; zorgen dat de beste medewerkers aan de slag gaan bij onze opdrachtgevers.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze medewerkers elke dag met een glimlach naar werk gaan. Als team zetten we dus graag een stapje extra voor onze mensen.

Ben jij een mensen-mens? Lees dan snel verder!

Een duik in de wereld van Schiphol

Als stagiair bij SkyHire word je ondergedompeld in de wereld van internationale regelgeving, complexe logistieke processen en het snelle tempo van luchthavenbeveiliging. Dit gaat verder dan alleen papierwerk.

Je krijgt de kans om de juridische kant van de luchtvaart van dichtbij te ervaren. Denk aan het opstellen en controleren van contracten voor beveiligingspersoneel, het afhandelen van vergunningen, het voorbereiden van audits en het naleven van internationale veiligheidsregels en -protocollen.

Jouw nieuwe werkomgeving tijdens je stageperiode

Werken bij SkyHire betekent dat je deel uitmaakt van een team dat elke dag te maken heeft met een breed scala aan uitdagingen. De luchthaven is een samensmelting van culturen, talen en nationaliteiten, wat zorgt voor een levendige en diverse werkomgeving.

Je krijgt als stagiair de kans om samen te werken met professionals uit verschillende disciplines, zoals HR-specialisten, logistiek managers en juridische experts. We zijn ervan overtuigd dat alle kennis en ervaring samen ervoor zorgt dat je snel leert en een brede kijk op de juridische aspecten van de luchtvaart ontwikkelt.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze tekst? Meld je dan vandaag nog aan en zet de eerste stap in je professionele luchtvaartcarrière!

Kennismaken met SkyHire

Nieuwste vacatures

Alle vacatures bekijken

Blijf op de hoogte