SkyHire's duurzame koers in de logistieke wereld

Als uitzendbureau begrijpen we dat we niet alleen verantwoordelijk zijn voor het matchen van talent met logistieke behoeften, maar ook voor het stimuleren van een sector die bewust omgaat met de natuur. Bij SkyHire omarmen we de uitdaging om duurzaamheid te integreren in ons DNA en hopen we anderen in de logistieke wereld te inspireren om hetzelfde te doen.

Geschatte leestijd: 2 minuten
SkyHire draagt bij aan natuurherstel door bomen te planten, projecten te sponsoren en bewustzijn te creëeren bij elke proces in de keten.
Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Check de vacatures 👋

In de dynamische logistieke sector, waarin SkyHire als uitzendbureau opereert, begrijpen we dat de huidige infrastructuur - via land, zee en lucht - van essentieel belang is voor het draaiende houden van onze maatschappij en economie.

Terwijl we profiteren van de efficiëntie van vliegtuigen, schepen, treinen en vrachtwagens, realiseren we ons bij SkyHire dat bij elk proces aandacht moet worden geschonken aan de impact op natuur en milieu.

Natuurherstel door het planten van bomen

Onze samenwerking met internationale opdrachtgevers versterkt onze verantwoordelijkheid om duurzaamheid te integreren in elk aspect van de logistieke keten. We erkennen dat de impact van onze activiteiten op het klimaat en de natuur aandacht verdient.

Bij SkyHire kijken we voortdurend naar manieren waarop we kunnen bijdragen aan een beter klimaat en natuurherstel kunnen stimuleren.

Een van onze concrete stappen richting natuurherstel is het jaarlijks planten van bomen in heel Europa. Hiermee dragen we bij aan het behoud van ecosystemen en het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Het is een symbolische stap, maar we geloven dat elke boom die de grond raakt een positieve impact heeft op onze omgeving.

Uit berekeningen van Life Terrra blijkt dat we, in 40 jaar tijd, per geplante boom gemiddeld 429,50 kilo CO2 compenseren.

Bedrijfsbrede bewustzijn

Daarnaast streven we ernaar om onze medewerkers te betrekken bij denkwijze. We moedigen hen aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer of te carpoolen, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd en de belasting van het milieu afneemt.

Door bewuste keuzes te maken in mobiliteit, dragen we gezamenlijk bij aan het verminderen van de impact van ons dagelijks woon-werkverkeer.

Ons streven is dat al onze medewerkers zich bewust zijn van de ecologische gevolgen van hun beslissingen. Of het nu gaat om de keuze voor duurzamere transportmiddelen of het minimaliseren van afval; samen werken we aan een groenere toekomst en bouwen we aan een logistieke sector die niet alleen efficiënt is, maar ook in harmonie met de wereld om ons heen.

Kennismaken met SkyHire

Nieuwste vacatures

Alle vacatures bekijken

Blijf op de hoogte